Suzuki_Atv_LT-A750XPZL9

Suzuki ATV

KUNG PÅ JOBBET. KUNG PÅ FRITIDEN.

Suzuki KINGQUAD har ända sedan introduktionen 1991 satt standarden för hela ATV-världen

Årets modell är inget undantag. Med sin moderna vätskekylda motor och elektroniska insprutningssystem ger den mer kraft, komfort och terrängförmåga än någonsin tidigare. Så förlåt alla älgar, men det är KINGQUAD som regerar i skogen nu.

Suzuki KINGQUAD regerar i terrängen

Oavsett om du väljer smidiga KINGQUAD 400, starka KINGQUAD 500 eller bjässen KINGQUAD 750, så får du en maskin som klarar av precis allt du utsätter den för, både på jobbet och på fritiden. Med ett modernt chassi, en kraftfull motor och massor av avancerad utrustning är KINGQUAD redo att regera.

Suzuki_Atv_LT-A750XPZL9_Traktorcity

 

Chassifunktioner

Chassimässigt var och är målet att leverera ”komfort för föraren under långa körpass” och att ATV:n ska vara ”lätt att köra under olika terrängförhållanden. ”För att uppnå dessa mål modifierades framfjädringen, styrsystemet, servostyrsystemet, den bakre stabilisatorn, ramen och ett antal andra komponenter.

Dragkapaciteten har ökat med 150 kg hos KINGQUAD 500AXi och KINGQUAD 750AXi. Detta innebär en ökning av dragkapaciteten med 33%. Detta ökar ATV:ns användbarhet och värde för kunden, eftersom de nu kan dra större laster (viktigt för gårdsskötsel, lantbruk och annan användning).

Fördelarna är:

  • Utmärkt rakt-fram-stabilitet
  • Lätthanterlig och säker hantering under svängning
  • Utmärkt chassisprestanda vid körning i grov terräng
  • Mindre stötigt för föraren då denna sitter ner på sadeln och kör

Suzuki_ATV_LT-A750XPL9_Traktorcity_Piteå

Motorfunktioner

Motorerna hos KINGQUAD 500AXi och KINGQUAD 750AXi är lätta att hantera tack vare brett varvtalsregister, som gör dessa särskilt lämpliga för lantbruk, offroadkörning och jakt.

Se video

Kom in och prata Suzuki ATV med oss!

Hos Traktorcity i Piteå är du alltid välkommen.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta läsa mer om Suzuki ATV, klicka här.