Lediga tjänster

Traktor-city växer och expanderar, nu söker vi tekniker till vår tunga verkstad

Tekniker till vår tunga verkstad

Vi är idag återförsäljare av CASE och Develon entreprenadmaskiner, Rottne skogsmaskiner och CNH lantbruksmaskiner. Utöver detta så har vi försäljning och service av Husqvarna Skog & Trädgård, Husqvarna e-bike samt Arctic Cat snöskotrar och ATV.

 

Med den starka utvecklingen vi har så behöver vi bli fler tekniker och undrar om just du vill bli en av oss i vårt härliga gäng? Som tekniker hos oss kommer ditt arbete variera mellan att vara i verkstaden och jobba ute på fält hos våra kunder. Som tekniker arbetar du med reparation, felsökning och service av våra tunga maskiner. Rollen innefattar kundkontakt samt att du är en viktig kugge i vårt eftermarknadsteam bestående av support, reservdelar och verkstad där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vår anläggning ligger i Piteå men du har hela Norrbotten som arbetsområde. Övernattningar kan förekomma.

 

Vi är idag ett sammansvetsat team i vår verkstad där vi jobbar nära varandra samt har det kul tillsammans med frihet under ansvar. Förutom detta önskar vi även att våra medarbetare stannar långsiktigt vilket innebär att vi även erbjuder förmåner för den rätta i form av friskvårdsbidrag, telefon, utvecklingsmöjligheter samt en konkurrenskraftig lön mm.

B-körkort och datorvana är ett krav samt att du ska kunna jobba självständigt och vara en problemlösare som ser möjligheter i stället för problemet.  Vi värdesätter naturligtvis erfarenhet från liknande arbete. Som person är du noggrann och känner stort ansvar för ditt utförda arbete. Du levererar med hög kvalitet och förstår vikten av att hålla god service gentemot våra kunder. Ditt arbetssätt är effektivt, initiativrikt och lösningsfokuserat. Har du C-körkort är det meriterande. Tjänsten är heltid.

Ansökningarna sker löpande och kommer att tillsätta platsen så fort vi hittar rätt person för arbetet. För ytterligare information om tjänsterna ta kontakt med Tomas Eriksson på 070-6642027 eller via mejl tomas.eriksson@traktorcity.se

Traktorcity_Lediga_Tjänster_Piteå_ Tekniker