Kymco_ATV_Fyrhjuling_Piteå_Traktorcity

KYMCO ATV

WORK WITH POWER. RIDE WITH PASSION

Hårt arbete i skogen eller ren nöjeskörning i terrängen

Hårt arbete i skogen eller ren nöjeskörning i terrängen – oavsett vad du har på gång, så kan du vara säker på att din Kymco har den prestanda och komfort som du kan förvänta dig av en riktig kvalitets-ATV. Och mer därtill.

Idag är Kymco ett av de ledande varumärkena inom ATV och ligger i topp vad gäller sålda maskiner på flera europeiska marknader. Och det är inte så konstigt. Med 3 års garanti och genuin kvalitet till rätt pris, levererar Kymco exakt det den moderna ATV-köparen vill ha. Prova själv så kommer du förstå vad vi menar.

Kymco_ATV_Fyrhjuling_Piteå_Traktorcity

Redan i grundutförandet är Kymcos ATV-maskiner välutrustade och byggda för att ta sig fram överallt. I exklusiva Tough Viking Edition får du, utöver standardutrustningen, dessutom massor av extrautrustning som t ex fram- och bakbumpers, LED-ramp och skid plates – utrustning som ger dig ännu mer ostoppbar i terrängen. If you want mud, you’ve got it!

Oavsett om du jobbar hemma på gården, jagar i skogen, utfordrar hästarna eller nöjeskör på fritiden ,så finns det en perfekt Kymco ATV för just dig. Alltid med gedigen kvalitet i minsta detalj, kraft så det räcker och blir över, och komfortlösningar som gör att du alltid åker bekvämt – oavsett uppgift och underlag.

Kymco_ATV_Fyrhjuling_Modeller_Traktorcity

Se video

Kom in och prata Kymco ATV med oss!

Hos Traktorcity i Piteå är du alltid välkommen.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta läsa mer om Kymco ATV, klicka här.