TraktorCity Piteå

Vad behöver du?

Arctic Cat CASE Construction Develon Husqvarna New Holland Rottne

Vi kan ditt kontor.

Flytta massor, planera eller bygga? Hämta råvara eller hålla landskapet öppet och grönskande? Vi hjälper dig att möta dina utmaningar lika effektivt som komfortabelt.

Service

När det kommer till service kan vi stolt säga att vi lagar och servar alla de varumärken vi även erbjuder till försäljning. Dessa är Husqvarna, Husqvarna e-bikes, Rottne, Develon, Case Construction och New Holland.

Arctic Cat

I över 50 år har Arctic Cat tillverkat snöskotrar i Thief River falls, Minnesota USA och är ett av de mest kända och respekterade varumärkena i världen. Nu har vi på Traktorcity nöjet att representera varumärket Arctic Cat i Piteå där, vi har både snöskotrar och ATV.

Läs mer om Arctic Cat
Hitta Husqvarna Mountain Cross Elcykel hos Traktorcity i Piteå

Husqvarna & Husqvarna elcyklar

Hos Traktorcity hittar du produkter från både Husqvarna och Husqvarna E-bikes. Vi har tagit fasta på trenden kring elcyklar och är stolta att kunna erbjuda just Husqvarna e-bikes, då dessa är känd för sin goda kvalité.

Läs mer om Husqvarna
Rottne_skogsmaskin_Skotare_Skördare_Traktorcity_Piteå

Rottne

Helsvensk innovation och produktion som började i 50-talets smålandsskogar och växte till att bli en av världens främsta skogsmaskintillverkare.

Läs mer om Rottne
New Holland i Norrbotten

New Holland

En av världens största maskintillverkare inom lantbruk. Välbeprövade “jänkare” som började tillverkas redan i slutet av 1800-talet och sälj idag i 170 länder.

Läs mer om New Holland
Develon

Develon Entreprenadmaskiner

En Sydkoreansk väletablerad maskintillverkare med lång tid i branschen, gott rykte och ett brett utbud av entreprenadmaskiner.

Läs mer om Develon Entreprenadmaskiner
CASE Construction i Norrbotten

CASE Construction

Ännu en välbeprövad och mångsidig amerikan. Case Construction erbjuder pålitliga entreprenadmaskiner som hämtar erfarenhet från 175 års maskintillverkning.

Läs mer om CASE Construction