Husqvarna e-cykel Commuter

Hitta rätt elcykel hos oss

På Traktorcity i Piteå har vi nu fått möjligheten att erbjuda elcyklar från Husqvarna. Utbudet är brett med allt från off-road till city-cykel.

Husqvarna elcyklar – En blandning av nytänk och erfarenhet

I mer än 100 år har Husqvarna Bicycles tillverkat cyklar för privatpersoner. Nu har man tagit steget in i framtiden och hoppat på trenden med elcyklar. Och som man har gjort det.

Husqvarna täcker alla behov av elcyklar, från stads- till offroad-cyklar. Det finns något för alla.

Elcykel för stadsbruk

Urban, som kategorin kallas hos Husqvarna har tre modeller; Grand Towner, Towner, Eco City och Gran City. Alla tre finns såklart i olika utföranden.

City-cyklar (Urban-cyklar) passar perfekt till vardagsbruk. Detta är en elcykel som är lätt att manövrera genom trafik och stadsmiljö, men ändå kraftfull nog att ta sig en bra bit, utan större ansträngning.

Hitta din elcykel för stadsmiljö hos Traktorcity i Piteå

Offroad – en elcykel för dig som ska ut på underlag som inte samarbetar

Husqvarnas offroad-elcyklar finns i två olika modeller; Mountain Cross och Light Cross.

Dessa elcyklar är skapade för ett syfte, att testa gränserna till vad som tidigare omöjligt, att inte behöva hålla tillbaka. Den starka motorn gör att du kommer hitta nya utmaningar varje gång.

Hitta Husqvarna Mountain Cross Elcykel hos Traktorcity i Piteå

Trekking – elcykeln för de längre turerna

Trekking-elcyklar är byggda för längre turer i mildare terräng. Med en kraftulla fjädringen kommer du känna full kontroll på alla ytor. Dessa cyklar finns i fyra olika modeller; Crosser, Tourer, Cross Tourer, och Gran Tourer.

Alla modeller finns i olika utföranden och prisklasser. Ditt behov styr. Längden på dina äventyr kommer bestämma vilken modell som är lämplig för just dig.

Hitta din elcykel för de längre turerna hos Traktorcity i Piteå

Balanscyklar – en elcykel för de minsta

Självklart ska det finnas något för de ynglingar som vill testa gränserna även på en elcykel. Kids-elcyklar finns i två olika modeller. De väger lätt och ger barn möjlighet att bygga ett självförtroende på cykeln redan i tidig ålder.

Detta är en perfekt ”leksak” för att tidigt börja träna balans och koordination. Barn älskar dessa cyklar.

Hitta en elcykel för barn hos Traktorcity i Piteå

Kom in och prata elcykel med oss!

Hos Traktorcity i Piteå är du alltid välkommen. Nu även för att prata elcykel. Vi kan prata behov, batteristyrka och allt det där som är intressant.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om Husqvarnas Elcyklar, klicka här.