Husqvarna_430X_Nera_Traktorcity_Piteå

Husqvarna 430X NERA

Video med frågor och svar

Nyfiken på robotgräsklippare och vill veta mer om hur en satellitstyrd robot fungerar? I videon nedan besvaras också många av de allra vanligaste frågorna som man ibland kan ställa sig när man funderar på att investera i en robotgräsklippare. Kom gärna in i butiken och prata gräsklippare med oss!

Se video

Husqvarna 430X NERA är en avancerad robotgräsklippare

Avancerad robotgräsklippare som ger perfekt resultat på komplexa gräsmattor upp till 3200 m². Uppnå precisionsklippning med virtuella gränser via Automower® Connect-appen och Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit som finns tillgängliga som tillbehör. Designad för estetisk perfektion och med smarta funktioner som intelligent undvikande av föremål, hantering av sluttningar med upp till 50 % lutning och GPS-assisterad navigering. För en skräddarsydd gräsmatta 24/7 kan olika arbetsytor med olika inställningar skapas. Tillfälliga ytor där klipparen inte får vistas skapas också enkelt från din smarta telefon med Automower® Zone Control.

 

Tillgänglig utan begränsningskabel

Automower® NERA-serien med Husqvarna EPOS™ erbjuder friheten med helt anpassningsbar gräsmatteskötsel med virtuella gränser. Det möjliggörs med satellitbaserad teknik och därmed behövs inga fysiska kablar.

 

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line är vår mest funktionsutrustade serie, designat för dem som vill ha en förstklassig robotgräsklippare. Utrustad med X-Line-funktionspaketet, inklusive Automower® Connect med GPS-stöldspårning, GPS-assisterad navigering, LED-strålkastare, främre gummistötfångare och X-Line karossdesign.

 

 

Välkommen till oss på Traktorcity!
Traktorcity Piteå är en etablerad aktör inom försäljning och service av maskiner. Vi är stolta över vår serviceavdelning som effektivt hanterar reparationer och underhåll för alla de varumärken vi säljer. Vårt sortiment inkluderar produkter från välkända märken som Rottne, Develon, Case Construction, New Holland Husqvarna, Arctic Cat och Husqvarna e-bikes.