Köpråd_av_snöslunga_Husqvarna_Snöslungor

Kampanj på snöslungor

Köpråd av snöslunga – Många snöslungor i lager för omgående leverans

Saker att tänka på vid inköp av en snöslunga

Behöver du köpa snöslunga? Här följer några saker att tänka på före inköpet.

 

Just nu får du 15% rabatt på alla snöslungor i vårt lager.
– Erbjudandet gäller så långt lagret räcker! För att göra det ännu mer förmånligt, erbjuder vi även räntefri finansiering.

Läs mer om våra modeller av snöslungor längre ned på sidan.

 

För att hitta den snöslunga som passar dig bäst bör du fundera hur stor ytan som du vill röja är och typiska snöförhållanden i din del av landet. Mindre områden som täcks av torr snö kräver mindre kraft. Om området är stort och täckt av djup, tung snö, sparar du tid genom att välja en snöslunga med en kraftfull motor och bred arbetsbredd. Husqvarnas snöslungesortiment omfattar flera olika motorstorlekar och arbetsbredder mellan 61 och 76 cm.

 

Enstegsslungor för lättare arbeten hemma

Enstegsslungan är en enklare typ av maskin som är perfekt om du bara utför lättare snöröjningsarbeten hemma. Till skillnad mot tvåstegsslungan har enstegsslungan ingen höghastighetsfläkt. Den har heller ingen drivning utan drivs istället framåt av inmatningsskruven.

Tvåstegsslungor för tyngre snö

Tvåstegsmodellerna är de mest effektiva för tung och packad snö. Tvåstegs innebär att snön förflyttas genom maskinen i två steg – först genom inmatningsskruven innan den matas ut genom utkastaren av en höghastighetsfläkt. Tvåstegsmodellerna har även drivning.

 

Vilken snöslunga ska jag köpa?

Med våra snöslungor hittar du alla prestandanivåer du behöver. De använder ett tvåstegssystem för att kunna förflytta sig även genom djup och tung snö. Våra snöslungor har enastående manövrerbarhet och bekväm servostyrning med avtryckare så att du kan styra varje hjul separat. Med starka LED-strålkastare på snöslungan går det att arbeta från tidigt på morgonen till sent på natten.

Husqvarna_Snöslunga_Piteå_Traktorcity

 

Fler saker att tänka på vid inköp av en snöslunga

  1. En snöslunga med servostyrning är mer lättstyrd än andra modeller. Välj en modell med överstyrning om du måste svänga ofta, antingen vid röjning av stora, öppna ytor där du måste gå fram och tillbaka många gånger eller vid snöröjning på slingrande gångvägar.
  2. För problemfri kallstart kanske du vill köpa en modell med elektrisk start. Det är till stor hjälp, i synnerhet under riktigt kalla dagar.
  3. För mer bekväm användning i mycket låga temperaturer kan du välja en snöslunga med uppvärmda handtag.

Husqvarna_Snöslunga_Piteå_Traktorcity

Köpråd av snöslunga

Läs mer om respektive modell och se bilder genom att klicka på rubrikerna.

Husqvarna ST 124

Husqvarna ST 124 är en kompakt och högpresterande snöslunga som passar perfekt för snöröjning av gångar och uppfarter.

Husqvarna ST 224

Husqvarna ST 224 är utvecklad för villaägare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av stora garageuppfarter och gångar. Den kan användas på olika typer av beläggning beroende på de enkelt justerbara släpskorna.

Husqvarna ST 227

Röj snabbt undan snön med Husqvarna ST 227. Den här snöslungan använder ett tvåstegssystem för effektiv röjning även vid blöt eller frusen snö. Maskinen är enkel att använda med ett justerbart handtag och servostyrning. De kraftigt mönstrade X-trac-däcken bidrar till ökat grepp vid halt underlag.

Husqvarna ST 327

Husqvarna ST 327 har utvecklats för dem som behöver en ergonomisk, högpresterande, robust och hållbar snöslunga som enkelt hanterar stora ytor. För frekvent användning i alla snöförhållanden. Tvåstegsslunga med friktionsdrivning, servostyrning och extra stora hjul för smidigare hantering. Genomgående högkvalitativa komponenter för maximal hållbarhet i alla väder samt loop-handtag med värme, LED-lampor och elektrisk start.

Husqvarna ST 330

Husqvarna ST 330 har utvecklats för dem som behöver en ergonomisk, högpresterande, robust och hållbar snöslunga som enkelt hanterar stora ytor. För frekvent användning i alla snöförhållanden. Tvåstegsslunga med friktionsdrivning, servostyrning och extra stora hjul för smidigare hantering. Genomgående högkvalitativa komponenter för maximal hållbarhet i alla väder samt loop-handtag med värme, LED-lampor och elektrisk start.

Husqvarna ST 427

Husqvarnas snöslungor i 400-serien är konstruerade för professionell användning och är ett premiumalternativ med hydrostatiska transmissioner och ståloperatörskonsoler. De ger den hållbarhet och manövrerbarhet som krävs för att hantera tuffa trottoarer, uppfarter eller gemensamma områden och den tyngsta snön, dag in och dag ut.

Husqvarna ST 427T

Husqvarnas snöslungor i 400-serien är konstruerade för professionell användning och är ett premiumalternativ med hydrostatiska transmissioner och ståloperatörskonsoler. De ger den hållbarhet och manövrerbarhet som krävs för att hantera tuffa trottoarer, uppfarter eller gemensamma områden och den tyngsta snön, dag in och dag ut. Husqvarna 400T snöslungor är de enda snöslungarna som kombinerar bekvämligheten med EFI-teknik med system för tuff terränghantering.

Husqvarna ST 430T

Husqvarnas snöslungor i 400-serien är konstruerade för professionell användning och är ett premiumalternativ med hydrostatiska transmissioner och ståloperatörskonsoler. De ger den hållbarhet och manövrerbarhet som krävs för att hantera tuffa trottoarer, uppfarter eller gemensamma områden och den tyngsta snön, dag in och dag ut. Husqvarna 400T snöslungor är de enda snöslungarna som kombinerar bekvämligheten med EFI-teknik med system för tuff terränghantering.

 

Klicka här för att se alla våra modeller av snöslungor

Välkommen till oss på Traktorcity!

Traktorcity Piteå är en etablerad aktör inom försäljning och service av maskiner. Vi är stolta över vår serviceavdelning som effektivt hanterar reparationer och underhåll för alla de varumärken vi säljer. Vårt sortiment inkluderar produkter från välkända märken som Rottne, Develon, Case Construction, New Holland Husqvarna, Arctic Cat och Husqvarna e-bikes.