Husqvarna_Skyddskläder_Sågskyddskläder_Traktorcity

Husqvarna skyddsutrustning

Skyddskläder för skog & trädgård från Husqvarna

Husqvarna har mer än 50 års erfarenhet av att jobba med motorsågar och vårt sortiment av personlig skyddsutrustning och arbetskläder representerar det allra bästa när det gäller skydd, komfort och slitstyrka. Sortimentet, med allt från slitstarka skyddskläder till säkerhetstillbehör av hög kvalitet, är utvecklat med fokus på användaren samt utmaningar vid yrkesanvändning. I vår butik i Piteå finns ett stort sortiment att prova för att uppleva hur skyddsutrustningen sitter i verkligheten.

 

Arbetskläder för skog och trädgård

För alla jobb gäller olika krav, och bra skyddsutrustning måste ge ett tillförlitligt skydd oavsett förhållanden. I vårt sortiment av skyddsjackor, byxor och tröjor finns något för alla typer av jobb. De ger dig den skyddsnivå och komfort du behöver för att få jobbet gjort – med de senaste designnyheterna och högkvalitativa material.

Husqvarna_skyddsutrustning_och_arbetskläder_Piteå

 

Modell och storleksguide

För att passa alla skogsarbetare och utmaningar finns Husqvarnas skyddskläder i många olika storlekar. Nedanstående guider hjälper dig att hitta rätt. Ta dina kroppsmått och hitta rätt storlek samt modell för dig. Beroende på vilken modell du köper kommer kläderna att sitta lite olika på kroppen. Kläder i Classic- och Functional-serierna har normal passform, Technical har åtsittande passform och Technical Extreme har smal passform.

Vi rekommenderar att du alltid kommer in till vår butik för att prova kläder och utrustning för att säkerställa att det passar bra och känns bra. I vår butik i Piteå har vi hemma flera av Husqvarnas olika kategorier för skyddskläder som är prisvärda till de allra senaste proffskläderna.

Modellguide

Använd vår modellguide för att hitta den rätta modellen för dig.
Klicka här för att öppna modellguiden.

Storleksguide

 

Använd vår storleksguide för att se vilken storlek som passar dig bäst.
Klicka här för att öppna storleksguiden.

 

Klicka här för att utforska Husqvarnas sortiment med skyddskläder.
Välkommen till oss på Traktorcity!

 

Traktorcity Piteå är en etablerad aktör inom försäljning och service av maskiner. Vi är stolta över vår serviceavdelning som effektivt hanterar reparationer och underhåll för alla de varumärken vi säljer. Vårt sortiment inkluderar produkter från välkända märken som Rottne, Develon, Case Construction, New Holland Husqvarna, Arctic Cat och Husqvarna e-bikes.