Vi söker en maskinsäljare!

Snabbkontakt

Växel: 0911 – 664 20

Öppettider

Verkstad: Mån – Fre 07-16
Reservdelar: Mån – Fre 07-16
Butik: Mån – Fre 08-17

Maskinsäljare

Vi expanderar och söker nu en driven och engagerad kollega som förstärker vårt säljteam i Norrbotten. Har du erfarenhet från försäljning av entreprenadmaskiner och att bygga kundrelationer? Vill du ha ett intressant och roligt arbete och jobba med starka varumärke, DOOSAN och CASE, med stort kundunderlag? Då ska du läsa vidare!

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer att jobba med försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner där bearbetning av såväl nya som befintliga kunder är en viktig del av arbetet. Det är ett självständigt arbete där du planerar dina dagar utifrån kunden.

Den vi söker
Vi ser att du som söker har dokumenterad erfarenhet från försäljning av tunga maskiner, med erfarenhet mot slutkunder. Har du erfarenheter från entreprenadmaskiner är det ett plus.
Du är en teamspelare som med enkelhet skapar goda relationer och samarbeten, internt som externt och du har en god känsla för att göra affärer och se till kundens behov. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en kommunikativ och lyhörd person med intresse för människor och service. Genom din yrkeskompetens och din förmåga vet du vad som behöver göras och ser till att genomföra det. Då du arbetar självständigt behöver du vara driven, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.

Du är duktig på att utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Körkort är ett krav då resor är frekventa, både i ditt område och utanför, övernattningar förekommer. Du har god IT vana och att arbeta i Officepaketet.

För oss är det viktigast att du är rätt person, vi kan därför vara flexibla i placeringsort inom säljområdet. Du rapporterar till säljchefen.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 14 mars.

För ytterligare information om tjänsten kontakta

Niclas Nilsson 070–3711152
VD / Säljare Skog- och entreprenad
niclas.nilsson@traktorcity.se

Skicka din ansökan med ditt CV med ett personligt brev till: niclas.nilsson@traktorcity.se eller ansök via denna länk

Vi ser framemot din ansökan!