Reservdelsansvarig alt verkmästare tunga fordon till Traktorcity i Piteå

Vi expanderar och söker nu en driven och engagerad kollega som förstärker vårt team. Har du erfarenhet från skogs-, entreprenad-, lantbruks- eller andra tunga fordon och gillar att bygga kundrelationer? Vill du ha ett intressant och roligt arbete och jobba med några av marknadens starkaste varumärken med stort befintligt kundunderlag? Då ska du läsa vidare!

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer att jobba med inköp och försäljning av reservdelar och tillbehör till
skogsmaskiner, entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med vår verkmästare och kundmottagare, och vid behov ta sig an den rollen, där ni tillsammans med övriga medarbetare bildar ett framgångsrikt team.

Den vi söker
Vi ser att du som söker har dokumenterad erfarenhet från branschen och är van vid att jobba mot slutkunder. Du är en teamspelare som med enkelhet skapar goda relationer och samarbeten, internt som externt och du har en god känsla för att göra affärer och se till kundens behov. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en kommunikativ och lyhörd person med intresse för människor och service. Genom din yrkeskompetens och din förmåga vet du vad som behöver göras och ser till att genomföra det. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.

Du är duktig på att utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har god IT vana och att arbeta i Officepaketet.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 22 november.

För ytterligare information om tjänsten kontakta

Niclas Nilsson 070–3711152

VD / Säljare Skog- och entreprenad

niclas.nilsson@traktorcity.se 

Skicka din ansökan med ditt CV med ett personligt brev till: niclas.nilsson@traktorcity.se

Vi ser framemot din ansökan!